DDOS

DDOS (Distributed Denial of Service) útok je typ útoku na webový server, kdy útočník využije velkého množství počítačů k simulaci velkého množství požadavků na server, čímž způsobí jeho přetížení a následné selhání. Cílem DDOS útoku je znemožnit nebo omezit přístup uživatelů k webovým stránkám, aplikacím nebo službám.

DDOS útok je zpravidla řízen z velkého množství počítačů, které jsou buď naprogramovány k útoku, nebo jsou nakaženy malwarem. Tyto počítače pak vysílají masivní množství požadavků na server, což jej přetěžuje a způsobuje, že selže. Tyto útoky mohou trvat několik minut nebo několik dní a mohou způsobit velké škody.

Prevence DDOS útoku může být složitá a může zahrnovat víceúrovňovou ochranu, jako je využití filtrování a blokování nežádoucích požadavků, zálohování a failover technologií, a využití cloudových služeb s vysokou dostupností. Je důležité spolupracovat s provozovatelem webového serveru a poskytovatelem internetových služeb, aby bylo možné přijmout opatření k prevenci a řešení DDOS útoků.

Pokud mi chcete napsat rychlou zprávu, využije, prosím, níže uvedený
kontaktní formulář. Děkuji.

Další Kontaktní údaje