Jak si můžete vyzkoušet Chat GPT 4 v mobilu?

Upraveno 9 prosince, 2023 22:50

Aktuální, velmi hojně užívanou umělou inteligenci od společnosti Open AI vyzkoušel již kde kdo. Zdarma a pro všechny nyní máte k dispozici verzi 3.5, avšak Open AI spolu s Microsoftem nedávno vydali novou verzi s číselným označením 4. Zajímá Vás, jak si můžete vyzkoušet Chat GPT 4 v mobilu?

Jak si můžete vyzkoušet Chat GPT 4 v mobilu?

Nejprve musím popsat, jak Chat GPT verze 4 překonává verzi 3.5 výkonností. GPT 4 má větší kontextovou paměť než jeho předchůdce GPT 3.5. Chat GPT omezoval svou schopnost navázat na dříve zmíněné informace pouze na 4 096 tokenů. To lze přibližně vyjádřit jako 8 000 slov, nebo více než 4 normostrany textu. Nicméně, v případě GPT-4 se maximální kapacita tokenů zvýšila na 32 768, což modelu umožňuje uchovávat více informací a lépe porozumět kontextu.

Dalším rozdílem mezi oběma verzemi je, že zatímco GPT 3.5 představuje model text-to-text, GPT-4 bude spíše modelem data-to-text. To znamená, že kromě zadávaného textu dokáže zpracovávat tabulky, obrázky, kresby a dokonce i audio materiály.

Klávesnice SwiftKey

Jak si můžete vyzkoušet Chat GPT 4 v mobilu?

Nejprve se zdálo, že bude Microsoft s uvolňováním GPT 4 zdrženlivý. Nyní jej ale uvolnil nejen do svého vyhledávače Bing ale také do klávesnice SwiftKey, která nabízí integraci Microsoft Bing chat. Ten Vám z prostředí klávesnice umožňuje vyhledávat právě s pomocí Chat GPT 4.

Další funkci, kterou můžete využít je přeformulování Vaší zprávy, kde je možné zvolit z několika “tónů”. Princip je takový, že napíšete zprávu svému kolegovi, ale budete chtít, aby ji Chat GPT upravil do nějakého tónu. Např. si zvolíte, že chcete být na kolegu milí. Chat GPT vezme Vaší původní zprávu, kterou jste mohli napsat v ostrém tónu a přeformuluje ji tak, aby taková zpráva nebyla např. agresivní. To se může někdy hodit.

Klávesnici můžete stáhnout např. v Android Google Play obchodě: Microsoft SwiftKey Beta

Závěr

Pokud si tedy chcete Chat GPT 4 vyzkoušet, stačí, když si do mobilního zařízení nainstalujete klávesnici SwiftKey a vytvoříte si u Microsoftu účet. Je třeba dodat, že v současné době je tato funkce k dispozici pouze v beta verzi. Měli byste na to tedy myslet a nainstalovat právě tuto verzi klávesnice. Poté již můžete vyzkoušet nové funkce populárního chat bota a zjistit, zda vám vyhovují nebo ne.

Web je vytvářen s pečlivostí k obsaženým informacím. Snažím se poskytovat kvalitní a užitečný obsah, který ostatním pomáhá, nebo je inspiruje. Pokud jste spokojeni s mou prací a chtěli byste mě podpořit, můžete to udělat prostřednictvím jednoduchých možností.

Byl pro Vás tento článek užitečný?

Klikni na počet hvězd pro hlasování.

Průměrné hodnocení. 3 / 5. Počet hlasování: 3

Zatím nehodnoceno! Buďte první

Jak užitečný vidíte tento článek.

Sledujte mě na sociálních médiích.

Je mi líto, že pro Vás nebyl článek užitečný.

Jak mohu vylepšit článek?

Řekněte mi, jak jej mohu zlepšit.

newsletter

Odebírejte Newsletter

Buďte v obraze! Připojte se k odběru newsletteru a buďte první, kdo získá nejnovější informace přímo do vaší e-mailové schránky. Sledujte aktuality, exkluzivní události a inspirativní obsah, přímo na Vašem e-mailu.  

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře/ů
Vložené zpětné vazby.
Zobrazit všechny komentáře.

Pokud mi chcete napsat rychlou zprávu, využije, prosím, níže uvedený
kontaktní formulář. Děkuji.

Další Kontaktní údaje