Jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon?

Upraveno 6 prosince, 2023 00:33

Ohledně toho, jak můžete ve WordPressu pracovat s e-mailovou adresou a telefonním číslem jsem již psal. Konkrétní články můžete nalézt zde: (jak můžete pracovat s e-mailovou adresou a jak můžete upravit telefonní číslo). Oba údaje lze na web vložit interaktivně a ulehčit tím uživatelům webu práci s těmito informacemi. A jelikož díky těmto dvoum článkům tuto problematiku zvládnete, můžete pokročit dále. Tyto interaktivní informace totiž můžete použít i v menu. Nejlépe tedy v mobilním menu. V tomto článku se tedy podívám na to, jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon.

Jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon

Interaktivní a klikací e-mail spolu s telefonem nejlépe využijete v mobilním menu. Zde je pro Vás patrně nejlepší místo, kde tyto funkce využít. Pro úpravu menu se tedy nejprve přesuňte v levém menu administrace na položku “Vzhled“. V následném podmenu vyberte položku “Menu“. Předpokládám, že menu pro mobilní zařízení již máte vytvořené. Pokud nikoliv, klikněte nejprve na odkaz “vytvořit nové menu” a to si pojmenujte. Jelikož ale můžete klikatelný e-mail a telefon vložit do jakéhokoliv menu, ukážu hlavně způsob, jak to provést.

Jaké menu pro tyto položky zvolíte je v podstatě na Vás. Tyto informace můžete touto formou zobrazovat nejen v menu pro mobilní zařízení, ale v menu pro klasické počítače.

Uživatelské odkazy v menu vzhledu

Pro vložení klikatelného e-mailu a telefonního čísla slouží v menu uživatelské odkazy. V nastavení odkazu pak volíte pouze dva parametry. URL adresu a text odkazu. Jak vložit obě informace po sobě je asi názornější ukázat formou obrázku.

Jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon?
Jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon?

Jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon a udělat jej více atraktivním

Jakmile oba prvky do menu vložíte, vytvoří se zde položka E-mail a Telefon, která bude na mobilním zařízení vyvolávat přímo cílenou akci. Ano, samozřejmě tu samou akci vyvolá i na počítači, kde bude sice e-mail také lépe použitelný, avšak mnoho lidí telefon na počítači tolik nevyužije, jelikož z něj nevolají. Když tedy víte jak do menu WordPressu vložit interaktivní e-mail a telefon, můžete tyto informace díky tomuto formátu dát uživatelům přímo na oči. Přeci jen, mnoho lidí hledá kontakty na webu právě v menu, nebo v patičce.

Více článků o WordPressu pro začátečníky

Celá kategorie je zde

Web je vytvářen s pečlivostí k obsaženým informacím. Snažím se poskytovat kvalitní a užitečný obsah, který ostatním pomáhá, nebo je inspiruje. Pokud jste spokojeni s mou prací a chtěli byste mě podpořit, můžete to udělat prostřednictvím jednoduchých možností.

Byl pro Vás tento článek užitečný?

Klikni na počet hvězd pro hlasování.

Průměrné hodnocení. 0 / 5. Počet hlasování: 0

Zatím nehodnoceno! Buďte první

Jak užitečný vidíte tento článek.

Sledujte mě na sociálních médiích.

Je mi líto, že pro Vás nebyl článek užitečný.

Jak mohu vylepšit článek?

Řekněte mi, jak jej mohu zlepšit.

newsletter

Odebírejte Newsletter

Buďte v obraze! Připojte se k odběru newsletteru a buďte první, kdo získá nejnovější informace přímo do vaší e-mailové schránky. Sledujte aktuality, exkluzivní události a inspirativní obsah, přímo na Vašem e-mailu.  

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře/ů
Vložené zpětné vazby.
Zobrazit všechny komentáře.

Pokud mi chcete napsat rychlou zprávu, využije, prosím, níže uvedený
kontaktní formulář. Děkuji.

Další Kontaktní údaje