Jak v Elementoru otevírat Pop Up okna pomocí URL odkazu

Upraveno 6 prosince, 2023 06:23

Elementor má skvělý nástroj pro vyvolání akce návštěvníkem webu. Nazývá se Pop Up okna. Potřebujete např. aby se Vám návštěvník přihlásil k odběru newsletteru, nebo jej chcete upozornit na slevový kupón? Tak přesně k tomuto slouží Pop Up okna. Návštěvník webu provede nějakou Vámi definovanou akci a otevře se mu přes stránku vyskakovací okno, které mu nabídne registraci do newsletteru, nebo mu ukáže slevový kupón, který může použít při objednávce. U vyskakovacích oken lze definovat různé spouštěče (triggery). Návštěvník je na webu určitou chvíli, posune stránku na předem definované místo, klikne na nějaký počet odkazů … Dnes se chci podívat nato, jak v Elementoru otevírat Pop Up okna pomocí URL odkazu.

Co když ale nic z toho nechceme, ale naopak bychom rádi vyvolali okno pouze v momentě, kdy uživatel klikne na tlačítko, nebo odkaz? Ano, je to možné a dokonce, není to vůbec složité. Příkladem budiž mé tlačítko na webu pro vyvolání kontaktního formuláře.

popup_okna_url_elementor

Vytvořte si Pop Up okno

Pop Up okna a jejich vytváření či správa je dostupná v levém menu pod položkou Šablony -> Popups. Zde klikněte na “Vytvořit nový” a pomocí klasického Elementor editoru si vytvořte design svého nového vyskakovacího okna.

popups1

Jak v Elementoru otevírat Pop Up okna pomocí URL odkazu

Pop Up okno již máte vytvořené, a pojďme ho umístit. Otevřete si tedy stránku nebo příspěvek, kde má být Pop Up okno vloženo. Ukážeme si to na příkladu vložené ikony.

Postupujte následovně:

  • vložte na stránku ikonu a umístěte ji na místo předem určené (stejně lze postupovat např. s tlačítkem, nebo URL odkazem)
  • klikněte u odkazu na ikonu pro dynamické tagy a vyberte popup
  • klikněte na ikonu klíče u odkazu
  • kolonka “Action” definuje, co se stane po kliknutí. Tedy otevře Pop Up okno
  • volné pole “All” slouží k tomu, abyste do něj napsali jméno Pop Up up okna, které začne Elementor sám vyhledávat
  • vyberte jedno z Vámi dříve vytvořených pop up oken 

Nyní máte vše hotovo. Po kliknutí na daný element, ikonu, tlačítko nebo odkaz se vyvolá Vaše Pop Up okno. Zdali tam bude kupón, newsletter, nebo cokoliv jiného je pak již na Vás.

Více článků o Elementoru

Celá kategorie je zde

Web je vytvářen s pečlivostí k obsaženým informacím. Snažím se poskytovat kvalitní a užitečný obsah, který ostatním pomáhá, nebo je inspiruje. Pokud jste spokojeni s mou prací a chtěli byste mě podpořit, můžete to udělat prostřednictvím jednoduchých možností.

Byl pro Vás tento článek užitečný?

Klikni na počet hvězd pro hlasování.

Průměrné hodnocení. 3 / 5. Počet hlasování: 2

Zatím nehodnoceno! Buďte první

Jak užitečný vidíte tento článek.

Sledujte mě na sociálních médiích.

Je mi líto, že pro Vás nebyl článek užitečný.

Jak mohu vylepšit článek?

Řekněte mi, jak jej mohu zlepšit.

newsletter

Odebírejte Newsletter

Buďte v obraze! Připojte se k odběru newsletteru a buďte první, kdo získá nejnovější informace přímo do vaší e-mailové schránky. Sledujte aktuality, exkluzivní události a inspirativní obsah, přímo na Vašem e-mailu.  

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře/ů
Vložené zpětné vazby.
Zobrazit všechny komentáře.

Pokud mi chcete napsat rychlou zprávu, využije, prosím, níže uvedený
kontaktní formulář. Děkuji.

Další Kontaktní údaje